5.2°C, 5Bft. Inloggen

Overlijdensbericht

Algemeen - 05 december 2017 - 10:55 - Door Tom van Woudenberg

Met verdriet moeten wij jullie mededelen dat in de nacht van 5 december Amber van de Bilt is overleden.

Vandaag is een zwarte dag voor Proteus. Wij hebben vanochtend het bericht ontvangen dat één van onze leden, Amber van de Bilt, gisteravond is overleden. Amber is afgelopen zomer lid geworden bij Proteus en maakte deel uit van een van onze enthousiaste eerstejaarsploegjes.
Wij zijn diep geraakt door dit verdrietige nieuws. Proteus zal daarom vanaf nu in algehele rouw zijn. Dit betekent dat een aantal festiviteiten afgelast zullen worden en dat de Beuk elke avond na 23 uur gesloten zal zijn. Vanavond zal de sinterklaasborrel dan ook niet doorgaan.
Op Proteus zal een condoleance register liggen en ook online (https://www.memori.nl/gedenkplaats/amber-van-de-bilt/) zal het mogelijk zijn om je steun te betuigen aan de nabestaanden. Daarnaast zal de Beuk vanavond opengesteld zijn voor iedereen om samen te komen en met elkaar te praten over dit verlies.
Wij wensen de familie en iedereen die Amber kende heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Als je iemand nodig hebt om over dit verdrietige nieuws te praten, dan staat de deur van ons bestuurshok altijd voor je open.