Aanbouw Render Aankomst

Welkom op de website over de aanbouw bij D.S.R. Proteus-Eretes. Op deze site vindt u meer informatie over de aanbouw.

Aanbouw?
Waarom wilt de roeivereniging Proteus-Eretes een aanbouw? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe gaat het met het binnenhalen van de financiering? Op welke manier kan ik mijn steentje bijdragen aan dit project? U leest het hier!

Voorgeschiedenis
In augustus 2014 werd er vanuit de profcoaches de wens uitgesproken een indoorroeibak bij Proteus-Eretes neer te zetten. Door met de volledige eerstejaarsacht of -vier in de roeibak te trainen, kunnen grote stappen op het gebied van roeitechniek gemaakt worden. Het bestuur van de Delfste Studentenroeivereniging Proteus-Eretes heeft besloten dit project op te gaan pakken en de roeibak te gaan realiseren!

Roeibak
Naast dat de roeibak een extra trainingsfaciliteit biedt aan de roeiers, biedt het ook de mogelijkheid andere ruimtes van het gebouw uit te breiden. Op de roeibak kan namelijk een tweede verdieping worden gebouwd waar ruimte is voor uitbreiding van het huidige verenigingsgebouw. Vandaar dat we niet meer spreken over het realiseren van een roeibak, maar van een aanbouw!

Status Quo
Nu, een aantal maanden later zijn de voorbereidingen in volle gang en wordt er op de achtergrond hard gewerkt. Binnen de vereniging wordt er een structuur opgezet met een project managementgroep die het overzicht zal houden, een wervingsgroep die de financiering en communicatie zal verzorgen en een innovatiegroep die zich zal bezighouden met het ontwerpen van de roeibak.

Volg ons op facebook!

Bent u geïnteresseerd in de voortgang van dit project?
Like onze facebookpagina!

thumb_up

Laatste updates
 • Aanbouw update
  Rondom de aanbouw is ook afgelopen periode weer veel gebeurd. Bij deze weer een update over de afgelopen periode, en de huidige gang van zaken.

  Lees meer
 • Van Oord Roeibak in een notendop
  Het laatste bericht over de Van Oord roeibak is alweer van voor de zomer, en daarom is het hoog tijd voor een update! Zeker nu de nieuwe leden afgelopen weken hun eerste ergo-, bak- en boothalen gemaakt hebben. Het zal iemand die voor het eerst in de bak stapt niet zijn ontgaan dat zo’n bak best fijn is om door te krijgen wat je nou eigenlijk met die roeipaal moet, mits de bakken niet vol met water staan natuurlijk. Daarover straks meer.

  Lees meer
 • Oud Proteus-Eretes steunt de aanbouw
  Alweer bijna een maand geleden vond de jaarlijkse Oud-ledendag plaats op ons verenigingsgebouw ‘De Beuk’. Een mooie gelegenheid voor oud-leden om oude vrienden weer te zien, een baantje te roeien, hun mening te uiten op de ALV of om hun steun te betuigen aan de aanbouw. Dat laatste is weer veel gebeurd, we hebben waardevolle tips en donaties mogen ontvangen!

  Lees meer

Ontwerp

Het ontwerp van de aanbouw dat gemaakt is door Blauw Architecten wordt hier kort toegelicht aan de hand van een selectie van de tekeningen.

Het ontwerp van de aanbouw richt zich op het plein aan de voorzijde van de Beuk. Centraal naast de entree wordt de roeibak geplaatst. Deze wordt overspannen door een houten spanten constructie. Rechts naast roeibak is plaatst om de botenwagen te stallen, in de loods wordt hierdoor meer ruimte gecreëerd om in de toekomst meer stellingen voor boten te plaatsen. Tussen de loods en roeibak is ruimte voor een nieuwe commissiekamer. Links naast de roeibak komt de nieuwe entree die net zoals de roeibak een dubbele hoogte heeft. Via een trap is het mogelijk om naar boven te gaan waar je terecht komt op de entresol.

Vanaf deze entresol is het mogelijk om naar de nieuwe keuken en bestuurskamer te gaan en de barzolder op te lopen. De oude keuken wordt een roeierskeuken en/of een opslagplaats voor barbenodigdheden. Ook zal er naar de ventilatie van de barzolder gekeken worden wanneer de installatieadviseur in de volgende fase ingeschakeld wordt. Daarnaast worden in het huidige gebouw de kleedkamers en toiletten vernieuwd. Het geheel wordt afgesloten met een groendak met lichtkoepels, deze zullen vanaf de brug goed zichtbaar zijn. Hieronder volgen de plattegronden en een doorsnede waarin de bovengenoemde ruimtes staan getekend.

Aanbouw Render Aankomst

Shop

Wordt ook donateur van de aanbouw! Door uw bijdrage kunnen we onze droom roeibak een werkelijkheid maken.

Sponsoring

trending_up
Langdurige exposure

De aanbouw is de mogelijkheid om langdurige exposure te bieden voor onze partners. U zult door veel talentvolle en technische studenten (>750) iedere dag gezien worden op een prominente plek in het gebouw. Deze studenten zijn vaak op zoek naar stages, bijbanen, afstudeeropdrachten en banen. Deze exposure mogelijkheid zorgt ervoor dat uw bedrijf top-of-mind is bij deze studenten.

turned_in_not
Exclusieve mogelijkheden

Ook komt twee keer per jaar heel roeiend Nederland een weekend lang op Proteus voor de opening van het nationale roeiseizoen (WinterWedstrijden) en de grootste competitie roeiwedstrijd (Proteus-Eretes in ‘t Lang) van Nederland. Dit biedt dus nog veel extra exposure voor uw bedrijf door heel Nederland.

question_answer
Mogelijkheden op maat

Verder hebben wij ook nog een aantal exclusieve mogelijkheden zoals het sponsoren van een ruimte. Ook organiseren wij roeiclinics voor bedrijven die op zoek zijn naar een sportief bedrijfsuitje, om op een leuke, sportieve manier geld in te zamelen voor de aanbouw. Graag bespreken wij de mogelijkheden van deze opties in een persoonlijk gesprek!

Wilt u ook bijdragen aan de aanbouw van Proteus-Eretes? Neem dan nu contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Onze Commissaris Bedrijven, Eva van Genuchten, is te bereiken op +31 6 22689613 of via aanbouw@proteus-eretes.nl.

Q&A

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze aanbouw!
Wij staan altijd open om uw vragen te beantwoorden. Voor vragen kunt u mailen naar planvanaanbouw@proteus-eretes.nl

Contact

D.S.R. Proteus-Eretes
Bezoekadres
‘De Beuk’
Rotterdamseweg 362A
2628 AT Delft

Postadres
Postbus 322
2600 AH Delft

Mailadres
aanbouw@proteus-eretes.nl

Telefoon
015-2623720

Bijdragen?
Wilt u de D.S.R. Proteus-Eretes helpen met de financiering van het project houdt er dan rekening mee dat er eventueel fiscale voordelen te verkrijgen zijn!

Bij een eenmalige schenking aan onze steunstichting betaalt de fiscus mee boven een drempelbedrag. Dit drempelbedrag is 1% van uw verzamelinkomsten met een minimum van 60 euro. Daarnaast zijn periodieke schenkingen over minstens 5 jaar verspreid ook aftrekbaar zonder drempelbedrag.

Komt uw eenmalige schenking boven de drempel uit? Wilt uw een overeenkomst met ons voor een periodieke schenking? Heeft uw andere financiële vragen? Neem dan contact op met de penningmeester van de aanbouw.

Volg ons op facebook!

Bent u geïnteresseerd in de voortgang van dit project?
Like onze facebookpagina!

thumb_up