Aanbouw Render Aankomst
 

Welkom op de website over de aanbouw bij Proteus-Eretes. Op deze site vindt u meer informatie over de aanbouw. Waarom wilt de roeivereniging Proteus-Eretes een aanbouw? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe gaat het met het binnenhalen van de financiering? Op welke manier kan ik mijn steentje bijdragen aan dit project? U leest het hier!

In augustus 2014 werd er vanuit de profcoaches de wens uitgesproken een indoorroeibak bij Proteus-Eretes neer te zetten. Door met de volledige eerstejaarsacht of -vier in de roeibak te trainen, kunnen grote stappen op het gebied van roeitechniek gemaakt worden. Het bestuur van de Delfste Studentenroeivereniging Proteus-Eretes heeft besloten dit project op te gaan pakken en de roeibak te gaan realiseren!

Naast dat de roeibak een extra trainingsfaciliteit biedt aan de roeiers, biedt het ook de mogelijkheid andere ruimtes van het gebouw uit te breiden. Op de roeibak kan namelijk een tweede verdieping worden gebouwd waar ruimte is voor uitbreiding van het huidige verenigingsgebouw. Vandaar dat we niet meer spreken over het realiseren van een roeibak, maar van een aanbouw!

Nu, een aantal maanden later zijn de voorbereidingen in volle gang en wordt er op de achtergrond hard gewerkt. Binnen de vereniging wordt er een structuur opgezet met een project managementgroep die het overzicht zal houden, een wervingsgroep die de financiering en communicatie zal verzorgen en een innovatiegroep die zich zal bezighouden met het ontwerpen van de roeibak.

Bent u geïnteresseerd in de voortgang van dit project? Like onze Facebookpagina en bezoek deze website voor updates!

Toelichting

Het ontwerp van de aanbouw dat gemaakt is door Blauw Architecten wordt op deze pagina kort toegelicht aan de hand van een selectie van de tekeningen.

opbouw Het ontwerp van de aanbouw richt zich op het plein aan de voorzijde van Proteus-Eretes. Centraal naast de entree wordt de roeibak geplaatst. Deze wordt overspannen door een houten spanten constructie. Rechts naast roeibak is plaatst om de botenwagen te stallen, in de loods wordt hierdoor meer ruimte gecreëerd om in de toekomst meer stellingen voor boten te plaatsen. Tussen de loods en roeibak is ruimte voor een nieuwe commissiekamer. Links naast de roeibak komt de nieuwe entree die net zoals de roeibak een dubbele hoogte heeft. Via een trap is het mogelijk om naar boven te gaan waar je terecht komt op de entresol. Vanaf deze entresol is het mogelijk om naar de nieuwe keuken en bestuurskamer te gaan en de barzolder op te lopen. De oude keuken wordt een roeierskeuken en/of een opslagplaats voor barbenodigdheden. Ook zal er naar de ventilatie van de barzolder gekeken worden wanneer de installatieadviseur in de volgende fase ingeschakeld wordt. Daarnaast worden in het huidige gebouw de kleedkamers en toiletten vernieuwd. Het geheel wordt afgesloten met een groendak met lichtkoepels, deze zullen vanaf de brug goed zichtbaar zijn.

Hieronder volgen de plattegronden en een doorsnede waarin de bovengenoemde ruimtes staan getekend.

Plattegrond begane grond

opbouw

Plattegrond eerste verdieping

opbouw

Doorsnede

opbouw Mochten er dingen onduidelijk zijn dan kan er altijd contact opgenomen met de Plan van Aanbouw. Daarnaast is het volledige plan in te zien op de vereniging zelf.

Sponsoring

Inmiddels hebben vele leden, oud-leden en ouders al bijgedragen aan de aanbouw! Ook de Bedrijven Kring Schieoevers heeft, na een succesvolle jaarlijkse barbecue op Proteus, een bijdrage gedaan aan de aanbouw!

Wilt u ook bijdragen aan de aanbouw van Proteus-Eretes? U kunt contact opnemen met Eva van Genuchten, Commissaris bedrijven, om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Eva is te bereiken op +31 6 22689613 of aanbouw@proteus-eretes.nl

De aanbouw van Proteus-Eretes zal een grote verscheidenheid aan sponsormogelijkheden bieden voor u als mogelijke partner.

Langdurige exposure
De aanbouw is de mogelijkheid om langdurige exposure te bieden voor onze partners. U zult door veel talentvolle en technische studenten (>750) iedere dag gezien worden op een prominente plek in het gebouw. Deze studenten zijn vaak op zoek naar stages, bijbanen, afstudeeropdrachten en banen. Deze exposure mogelijkheid zorgt ervoor dat uw bedrijf top-of-mind is bij deze studenten.

Ook komt twee keer per jaar heel roeiend Nederland een weekend lang op Proteus voor de opening van het nationale roeiseizoen (Winterwedstrijden) en de grootste competitie roeiwedstrijd (Proteus-Eretes in ‘t Lang) van Nederland. Dit biedt dus nog veel extra exposure voor uw bedrijf door heel Nederland.

Exclusieve mogelijkheden
Verder hebben wij ook nog een aantal exclusieve mogelijkheden zoals het sponsoren van een ruimte. Ook organiseren wij roeiclinics voor bedrijven die op zoek zijn naar een sportief bedrijfsuitje, om op een leuke, sportieve manier geld in te zamelen voor de aanbouw. Graag bespreken wij de mogelijkheden van deze opties in een persoonlijk gesprek!

Overige mogelijkheden
Ook is het mogelijk om exposure te bieden op de website en facebook van de aanbouw. Ook op het drukwerk in de aanloop naar de aanbouw toe kan exposure geboden worden. Tenslotte bieden wij uiteraard ook recruitement activiteiten aan. Ook dit bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Contact

Proteus-Eretes

Lijkt het u leuk om bij te dragen aan dit ambitieuze project? Er zijn verschillende manieren mogelijk om bij te dragen en alle kleine beetjes zijn natuurlijk welkom! Wilt u de D.S.R. Proteus-Eretes helpen met de financiering van het project houdt er dan rekening mee dat er eventueel fiscale voordelen te verkrijgen zijn!

Bij een eenmalige schenking aan onze steunstichting betaalt de fiscus mee boven een drempelbedrag. Dit drempelbedrag is 1% van uw verzamelinkomsten met een minimum van 60 euro. Daarnaast zijn periodieke schenkingen over minstens 5 jaar verspreid ook aftrekbaar zonder drempelbedrag.

Komt uw eenmalige schenking boven de drempel uit? Wilt uw een overeenkomst met ons voor een periodieke schenking? Heeft uw andere financiële vragen? Neem dan contact op met de penningmeester van de aanbouw.

Ook kunt u deelnemen aan de evenementen waarvan de opbrengsten naar de aanbouw gaan.

Gegevens:

D.S.R. Proteus-Eretes

‘De Beuk’ Rotterdamseweg 362A 2628 AT Delft

Postadres: Postbus 322 2600 AH Delft

015-2623720

ABN Amro: NL28 ABNA 0522140580
Rabobank: NL44 RABO 0103405240


BTW NL 803836260 B01
KvK 40397044