Vaarverbod: Windkracht 7 Inloggen

De JOKKKIE!

Algemeen - 31 januari 2018 - 18:27 - Door Jasmijn Ponssen

JOKKKIE staat voor Junioren Organisatie Knorren Kamp Kommissie. Dit jaar organiseren we het eerste trainingsweekend voor junioren roeiers namens Proteus!

Op het moment gaat slechts de helft van junioren roeiers door met studentenroeien wanneer ze gaan studeren, ons uitgangspunt is om alle junioren (naar Proteus) door te laten stromen! Dit willen we doen door een trainingsweekend te organiseren waar zij een eerste kennismaking hebben met het studentenroeien. Met deze visie heeft het bestuur dan ook het idee van het kamp gepresenteerd voor de bestuursbokaal.

In oktober 2017 zijn we begonnen met het samenbrengen van verschillende knorren studentenroeiverenigingen uit het hele land… samen een trainingsweekend organiseren: dat leek ons vet! Helaas bleken onze collega’s na loop van tijd niet even gemotiveerd te zijn om dit weekend neer te zetten, en zijn ze een voor een afgehaakt. Maar niet getreurd: dit  jaar komt er een pilot versie op onze eigen Beuk, en wellicht groeien we volgend jaar door tot een kamp op landelijke schaal?

In het weekend van 6 – 8 april kunnen de junioren vanaf 15 jaar met hun ploeg op de Delftse Schie roeien. Ook zijn er leuke activiteiten en spelletjes. Een enthousiaste kampleiding, spannend thema en professionele coaching zullen er voor zorgen dat dit een heel gaaf weekend wordt.

De commissie staat nog in de kinderschoenen, maar met 7 gemotiveerde commissieleden gaan we hard aan de bak om er iets moois van te maken.