Proteus-Eretes in 't Lang

De PSI is alweer hard bezig met de voorbereidingen voor de 36e editie van het grootste competitieroeievenement van de Benelux, de Proteus-Eretes in ’t Lang en – in ’t Kort! In het weekend van 13 en 14 mei 2017 zal roeiend Nederland wederom naar Delft komen om het wilde Schiewater te trotseren.

Op de zaterdag en zondag zullen ploegen tijdens de PEiL in een achtervolgingsrace laten zien wie het in zich heeft om de snelste tijd neer te zetten over een afstand van 4,5 kilometer. Op zaterdagavond rond een uur of 6 ’s avonds zal er plaats gemaakt worden voor de PEiK waarbij ploegen het laatste toetje van de dag nog kunnen meepakken. De PEiK bestaat uit een 450 meter boord-aan-boord sprint waarbij zowel studenten- als burgerverenigingen hierbij sprintend langs het Kruithuis zullen stormen.

Normaal vindt er op de zaterdagavond altijd het bekende PEiL feest plaats, maar ter ere van Proteus haar 14e lustrum zal er dit jaar het meest epsische feest ooit worden gehouden: het Proteus Festival! Wil je meer weten? Kijk op www.proteus-eretes.nl/lustrum#festival

Aftermovie

Contact

Proteus-Eretes

Wanneer u contact wilt opnemen met Proteus-Eretes dan kunt u het beste gebruik maken van de volgende gegevens. U komt dan direct in contact met het bestuur.

Adres
D.S.R. Proteus-Eretes
Rotterdamseweg 362A
2628AT Delft
Postadres
Postbus 322
2600 AH Delft
Telefoon
(015) 2623720 (Bestuur)
E-mail

peil@proteus-eretes.nl
wedstrijdleiding.peil@proteus-eretes.nl
ct@proteus-eretes.nl

Rekeninginformatie

IBAN – NL44 RABO 0103 4052 40
BIC – RABONL2U
T.n.v. D.S.R. Proteus-Eretes te Delft
Inzake PEIL

Commissie

Elk jaar wordt het weekend van de PEiK en de PEiL georganiseerd door acht enthousiaste competitieroeiers. Hierin worden zij bijgestaan door een Qualitate Qua, die vanuit het bestuur een oogje in het zeil houdt. Naast vier nieuwe commissieleden, zijn er ook vier mensen die voor het tweede jaar plaatsnemen in de commissie. Dit zorgt ervoor dat er genoeg ervaring in de commissie zit om er ook dit jaar voor te zorgen dat het evenement tot in de puntjes verzorgd wordt.

De commissie wordt bijgestaan door een jury om voor een eerlijk verloop van de wedstrijd te zorgen.

Proteus-Eretes in ’t Lang-commissie
Roy Klip Voorzitter
Jette Bloemberg Penningmeester
Lotte van Dongen Acquisitie
Vera Stevers Wedstrijdleiding
Stan Hennekes Wedstrijdleiding
Ivo Schrama Techniek
Anne Kee Doing Techniek
Felix Kwa Public Relations
Daniëlle Roos Qualitate Qua
Jury
Ted Verbraak Hoofd van de Jury
Pers

Proteus-Eretes in ‘t Lang is een groot roeievenement waar vele studenten uit het hele land op af komen. Gepaard met mooi weer is de hoeveelheid roeiboten op de Delftse Schie een heus spektakel.

Wilt u aanwezig zijn? Neem dan contact op met onze PR-commissaris:

Felix Kwa, te bereiken op 06 27611922 of peil@proteus-eretes.nl